Werkzaamheden fietspad Nistelrodeseweg

Donderdag 4 november 2021

Langs de weg tussen Heesch en Nistelrode ligt een tweerichtings fietspad. Bij de zijstraten ontstaan onveilige situaties doordat automobilisten geen fietsers van rechts verwachten. Het probleem is dat het fietspad niet echt opvalt. Om dit te verbeteren wordt er een rode coating op het fietspad aangebracht ter plaatse van de kruisingen met de Meursstraat, Verdilaan, De Ploeg en de Wijststraat. Bij de kruising met de Verdilaan vervangen we de rode bestrating door zwarte bestrating. Voor de kruising met de Hoogstraat doorlopen we een apart traject.

Uitvoering

De werkzaamheden starten op maandag 8 november en zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden, vrijdag 12 november afgerond.

We starten met de kruisingen Wijststraat en Verdilaan. Als de werkzaamheden op deze kruisingen zijn afgerond beginnen we met de werkzaamheden aan de kruisingen De Ploeg en Meursstraat.

Tijdens de afsluiting van een kruispunt stellen we omleidingsroutes in voor het autoverkeer. Voor fietsers stellen we geen omleidingsroutes in, we leiden hen om het werkvak heen door het aanbrengen van rijplaten.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken, maar vragen om uw begrip voor de situatie. Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan horen wij dat graag.

Contactpersonen

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Gebroeders Van Venrooij. De uitvoerder op het werk is de heer Jordi Rutten. Hij is telefonisch bereikbaar via 024 – 678 22 22 en per mail info@vanvenrooij.nl.

De contactpersonen bij de gemeente zijn de heer Mark van der Leest, projectleider en de heer Jos Arts, toezichthouder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 0412 – 45 88 88 en per mail via gemeente@bernheze.org.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten