Corona spreekuur voor ondernemers

Woensdag 1 december 2021

Wethouder Economische Zaken Rien Wijdeven en bedrijfscontactfunctionaris Willem van den Brand starten met een corona spreekuur voor ondernemers uit de gemeente Bernheze.

Dit houden we op de woensdagen van 16.00 tot 17.00 uur en wij zijn bereikbaar voor ondernemers uit alle sectoren.

Tijdens deze gesprekken wordt een luisterend oor geboden en wij denken graag mee met ondernemers in deze moeilijke tijd. Het is nadrukkelijk een moment om te delen hoe het met u gaat. Interesse? Aanmelden voor het spreekuur kan via Manon van Reeden van het bestuurssecretariaat: m.van.reeden@bernheze.org.

U krijgt van het secretariaat een uitnodiging per mail met datum, tijdstip van het gesprek en een link voor het online overleg met Microsoft Teams. We verzoeken u om een korte toelichting te geven over de vraag die u wilt stellen.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten