Webinar Windenergie op 2 december

Donderdag 2 december 2021

Webinar 2 december

De gemeente Bernheze nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de online webinar over Windenergie in Bernheze. Hiermee wil de gemeente iedereen de mogelijkheid geven zich te laten informeren over de plannen.

De webinar is op donderdag 2 december van 20.00 tot 22.00 uur. Wethouder Rien Wijdeven heet u digitaal welkom, geeft een korte toelichting waarom de gemeente een zoekgebied voor windenergie wil aanwijzen en vertelt wat de gemeente belangrijk vindt bij de ontwikkeling van een windpark. Daarna worden de uitkomsten van de haalbaarheidsstudie gepresenteerd.

De webinar is te zien via een livestream en is voor iedereen toegankelijk. De link naar de webinar staat op www.samenbernheze.nl/wind.

(Online) keukentafelgesprekken 7, 8 en 9 december

Omdat we het belangrijk vinden dat u, als direct omwonende, de gelegenheid heeft om (individuele) vragen te stellen en in gesprek te gaan met experts en de gemeente, organiseren we aanvullend (online) keukentafelgesprekken. Deze vinden plaats in de week na het webinar. In groepen van circa vijf deelnemers kunt u in gesprek gaan. U kunt zich aanmelden voor een dag (7, 8 of 9 december) en een tijdstip (19.00, 20.00 of 21.00 uur). Aanmelden voor een keukentafelgesprek kan na het webinar, vanaf 3 december, via www.samenbernheze.nl/wind

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten