Energietoeslag minima

Dinsdag 14 december 2021

Het kabinet heeft vanwege de stijgende energieprijzen besloten eenmalig 200 euro te geven aan huishoudens met een inkomen op of net boven het sociaal minimum. Dit om hen te helpen bij het betalen van de energierekening. Dit zal uitgevoerd worden door de gemeente.

Wat betekent dit voor de minima in Bernheze?

U ontvangt al een uitkering

Ontvangt u een uitkering van gemeente Bernheze? U hoeft zelf niets te doen. In het eerste kwartaal van 2022 gaat u de € 200 ontvangen op de bij ons bekende bankrekening.

U ontvangt geen uitkering, maar behoort wel tot de minima

Ontvangt u geen uitkering van gemeente Bernheze maar behoort u wel tot de minima? Dan is het belangrijk om deze website in de gaten te houden. Vanaf medio januari 2022 komt er op de site informatie te staan hoe u de aanvraag kunt doen voor deze energietoeslag.

Meer informatie

Het volledig nieuwsbericht kunt u vinden op www.rijksoverheid.nl

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten