Werkzaamheden Koffiestraat-Hommelsedijk

Woensdag 2 maart 2022

Woonwijk Rodenburg in Heeswijk-Dinther is bijna afgerond. Er is weinig bouwverkeer meer richting deze wijk. Daarom kan nu gestart worden met het aanpassen van de Koffiestraat en de kruising Hommelsedijk-Koffiestraat.

Uitvoering

De werkzaamheden starten op woensdag 9 maart en zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden, vrijdag 15 april afgerond. We voeren de werkzaamheden volgens onderstaande fasering uit:

Kruising Koffiestraat-Dieppoel

Woensdag 9 maart t/m woensdag 23 maart.

Kruising Koffiestraat-Groote Hove

Maandag 21 maart t/m woensdag 30 maart.

Koffiestraat tussen Groote Hove en Hommelsedijk

Dinsdag 29 maart t/m woensdag 6 april.

Kruising Koffiestraat-Hommelsedijk

Dinsdag 5 april t/m vrijdag 15 april.

Omleidingen

De Koffiestraat wordt met name gebruikt door lokaal verkeer dat gemakkelijk zelfstandig een andere route kan kiezen. Voor de werkzaamheden aan de Koffiestraat stellen we daarom geen omleidingsroute in.

Tijdens de werkzaamheden aan de kruising Koffiestraat-Hommelsedijk wordt wel een omleidingsroute ingesteld.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken, maar vragen om uw begrip voor de situatie. Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan horen wij dat graag.

Contactpersonen

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Langenhuizen. De uitvoerder op het werk is de heer Gaico van Hinthum. Hij is telefonisch bereikbaar via 0413-37 97 70 en per mail info@langenhuizen.eu.

De contactpersonen bij de gemeente zijn de heer Mark van der Leest, projectleider en de heer Jos Arts, toezichthouder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 0412-45 88 88 en per mail via gemeente@bernheze.org.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten