Onderhoud werkzaamheden asfaltwegen

Vrijdag 10 juni 2022

Op woensdag 22 juni 2022 starten wij met onderhoud aan onze asfalt wegen. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een slijtlaag (dunne laag steentjes). Hiermee verlengen wij de levensduur van het asfalt en wordt de stroefheid verbetert.

Het gaat om de volgende wegen:

  • De Meuwelweg in Vorstenbosch
  • De Vosbergstraat in Heesch

Wegen korte periode afgesloten

Voor de uitvoering van de werkzaamheden sluiten wij beide de wegen op 22 juni 2022 af. De direct aanwonenden worden vooraf door de aannemer op de hoogte gebracht over de datum van de aanvang en de duur van de werkzaamheden. Ongetwijfeld veroorzaken deze werkzaamheden enig ongemak. Wij vragen uw begrip hiervoor en doen ons best de overlast te beperken en de weg zo snel mogelijk weer bereikbaar te hebben.

Opspattende stenen

De nieuwe slijtlagen kunnen (tijdelijk) problemen opleveren door losliggende opspattende steentjes. Pas daarom uw snelheid aan op straten waar slijtlagen zijn aangebracht. Ook de zwart plakkende bitumen die hierbij wordt gebruikt, kan voor enige overlast zorgen doordat deze aan banden en schoenen blijft plakken. Na één tot twee weken worden de nog losliggende stenen door een veegauto verwijderd.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0412-45 88 88.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten