Verplaatsing tijdelijke afsluiting fietsstraat Kerkveld Nistelrode

Maandag 27 juni 2022

Tijdens de werkzaamheden aan de rotonde Noorderbaan is er een tijdelijke afsluiting voor gemotoriseerd verkeer geplaatst. Deze stond op de Kerkveld ter hoogte van de kruising met Kleinwijk. De gemeente heeft in samenspraak met de Dorpsraad Nistelrode en diverse vertegenwoordigers van straatverenigingen besloten dat een afsluiting blijvend zal zijn in de toekomst. Dit om de veiligheid van de fietsers te garanderen. De plek van de afsluiting wordt echter verplaatst op verzoek, zuidelijker dan voorheen: op de Kerkveld ter hoogte van de huisnummers 27 en 16. 

Mocht deze plek bezwaren of andere vragen met zich meebrengen, dan kunt u tot eind september contact met ons opnemen via verkeer@bernheze.org. Daarna gaan we over tot een definitieve inrichting van de afsluiting. Op deze manier kunnen we er allen voor zorgen dat er uiteindelijk een veilige situatie ontstaat voor fietsers.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten