Nieuws

We koppelen regenwater af!

Dinsdag 5 december 2023

In de Krabbenhoek in Heesch is A&R Infra in opdracht van de gemeente Bernheze bezig met het afkoppelen van enkele straatkolken (putten langs de weg) van de riolering

Gratis cursus Politiek Actief in voorjaar 2024

Maandag 4 december 2023

Op 14 maart 2024 start in Bernheze de cursus Politiek Actief. In deze cursus leer je onder andere wat de gemeente doet, hoe de gemeenteraad werkt en waar een raadslid zich mee bezighoudt.

Gemeente Bernheze en BSOB sluiten aan bij Inkoopbureau Bizob

Woensdag 29 november 2023

De gemeente Bernheze en de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) ondertekende deze week de aansluitovereenkomst met het inkoopbureau Bizob.

Afsluiting Hondstraat Vorstenbosch

Dinsdag 28 november 2023

De Hondstraat in Vorstenbosch is vanaf 28 november afgesloten. Door een verzakking van het wegdek is een onveilige situatie ontstaan.

Tweede Kamerverkiezingen

Woensdag 22 november 2023

De uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in gemeente Bernheze.

Open Dag Crisisnoodopvang

Dinsdag 21 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november was de open dag van de nieuwe CNO (Crisisnoodopvang) locatie in onze gemeente. Zaterdag bezochten direct omwonenden en geïnteresseerden de locatie om een kijkje te komen nemen.

Inloopavond herinrichting Graafsebaan buiten bebouwde kom

Maandag 20 november 2023

We willen de nieuwe inrichting van de Graafsebaan buiten de bebouwde kom samen met aanwonenden en gebruikers vorm gaan geven.

Raad Bernheze kiest Mark de Man als nieuwe burgemeester

Donderdag 16 november 2023

Op donderdag 16 november heeft de gemeenteraad besloten om Mark de Man aan te bevelen als nieuwe burgemeester van Bernheze.

Sluiting pand Vorsselweg Heesch

Maandag 13 november 2023

Een pand aan de Vorsselweg in Heesch is per direct gesloten. Dit besluit is genomen nadat politie, gemeente en Maasland Interventie Team (MIT) er bewijsmateriaal aantroffen dat direct gelinkt kan worden aan een motorclub.

Dag van de Mantelzorg

Vrijdag 10 november 2023

Vandaag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, en dat is een bijzondere dag! De gemeente Bernheze is dankbaar voor al die geweldige mantelzorgers die er zijn voor onze inwoners.

RSS feed van de nieuwsberichten