Vertraging herinrichting Traverse fase 3 Heeswijk-Dinther

Dinsdag 1 november 2022

Gemeente Bernheze is aan de slag gegaan met de werkzaamheden voor het opnieuw inrichten van de Traverse fase 3. Fase 1 en 2 hebben inmiddels een nieuw uiterlijk gekregen.

Helaas lopen we vertraging op voor het deel van de Traverse vanaf Plein 1969 tot de Torenstraat. Dat heeft te maken met de aanlevering van de straatbakstenen. Door schaarste van materiaal, hoge energieprijzen en een tekort aan personeel kan de leverancier de straatbakstenen niet leveren.

Wethouder Tielemans: ‘Als gevolg van de huidige economische situatie en de energiecrisis is het helaas niet mogelijk
om nu de juiste straatbakstenen te krijgen. We hebben gekeken of er een alternatief is. Helaas is dat er niet. Na de zomer van 2023 komen de nieuwe straatbakstenen en gaan we meteen weer aan de slag!’

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten