Inloopbijeenkomst Cereslaan-West

Maandag 23 januari 2023

Bedrijventerrein Cereslaan-West

Gemeente Bernheze wil het bestaande bedrijventerrein Cereslaan-West uitbreiden. Daarvoor worden voorbereidingen getroffen. 

Inloopbijeenkomst

Wilt u meer weten over de uitbreiding van bedrijventerrein Cereslaan-West? Kom dan op 31 januari 2023 naar de inloopavond hierover in Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4 in Heesch. Deze inloopavond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Er is onder andere aandacht voor het plan, de vestigingsmogelijkheden, het proces en omgevingsthema’s zoals verkeer en geluid. U bent van harte uitgenodigd om vragen te stellen bij de verschillende informatiepunten. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Op onze pagina Bedrijventerrein Cereslaan-West en www.heeschwest.nl/cereslaanwest kunt u meer lezen over de uitbreiding van bedrijventerrein Cereslaan-West en staan ook de bijbehorende (bestemmings)plannen.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten