Impact maken met recreatie & toerisme Noordoost-Brabant

Donderdag 8 juni 2023

Om de vrijetijdseconomie in Noordoost-Brabant een impuls te geven, gaan tien gemeenten aan de slag met een verkenner. Deze persoon gaat samen met de regionale ondernemers kijken hoe recreatie & toerisme een impuls kan krijgen in Noordoost-Brabant. In december 2023 ligt er een uitvoeringsprogramma met concrete acties.

Het verschil maken

Gemeenten Bernheze, Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Land van Cuijk, Maashorst, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Oss en Vught hebben dit besluit genomen om op het gebied van recreatie & toerisme het verschil te maken. Niet alleen werken aan lokale zichtbaarheid, maar de focus houden op de regio.

Wethouder Marius Tielemans (Recreatie & toerisme): “Binnen de regio zijn er veel juweeltjes van bedrijven die de aandacht verdienen. Als regio kunnen we van elkaar leren en focus leggen op het goed bereiken van de recreant.”

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten