Commissievergadering 19 juni: informatie over bijwonen en inspreken

Maandag 12 juni 2023

Maandag 19 juni staat een openbare vergadering van de raadscommissie Bestuur en Strategie gepland. Een van de agendapunten is de voorgenomen sluiting van Het Hooghuis in Heesch. Dit onderwerp trekt mogelijk veel publiek. Daarom willen wij u op deze manier informeren over de gang van zaken tijdens de vergadering.

De voorgenomen sluiting van Het Hooghuis staat vroeg op de agenda. De directie van Het Hooghuis verzorgt eerst een korte toelichting. Daarna kunnen inwoners inspreken. Insprekers richten zich tot de commissie. Vervolgens gaan de woordvoerders van de politieke partijen, de wethouder onderwijs en de directie van Het Hooghuis met elkaar in gesprek.

Bijwonen en inspreken

De commissievergadering begint om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom op de publieke tribune als toehoorder. Wilt u inspreken? Meldt u zich dan uiterlijk 15 juni aan bij de griffie via griffie@bernheze.org. Als de publieke tribune vol is, bieden wij u een plekje aan in de publiekshal. Hier kunt u de vergadering volgen via een scherm. U kunt de vergadering ook thuis volgen of later terugkijken. Ga hiervoor en voor meer informatie naar bernheze.org/gemeenteraad.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten