Wegwerkzaamheden met wegafsluiting

Donderdag 29 juni 2023

Op donderdag 13 juli starten we met groot asfalt onderhoud aan de Berghemseweg en het fietspad Piet Geersdijk richting het wildviaduct A50. In deze periode voeren we ook werkzaamheden uit aan het fietspad aan Laag Beugt in Heeswijk-Dinther. We verwachten de werkzaamheden op vrijdag avond 14 juli af te ronden.

Verkeershinder

Het doorgaande verkeer op de hierboven genoemde wegen wordt (plaatselijk) gestremd. De aanliggende woningen blijven bereikbaar met uitzondering van enkele uren op de dag dat we het nieuwe asfalt aanbrengen. De aannemer informeert de direct betrokkenen via een bewonersbrief. De fietsers op de Piet Geersdijk dienen ter hoogte van de wegwerkzaamheden af te stappen en een stukje door de berm lopen. Wij vragen begrip voor deze tijdelijke hinder.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten