Bernhezer duurzaamheidslening geactualiseerd

Donderdag 6 juli 2023

De gemeente Bernheze heeft haar gemeentelijke duurzaamheidslening geactualiseerd zodat deze aansluit op de huidige kwaliteitsnormen en technieken. Met de duurzaamheidslening kunnen woningeigenaren tegen een gunstige rente geld lenen voor bijvoorbeeld een warmtepomp of dakisolatie.

Met de actualisatie is het bovendien voor woningeigenaren niet meer mogelijk om geld te lenen voor alleen zonnepanelen. Financiering van zonnepanelen is alleen nog mogelijk in combinatie met een andere verduurzamingsmaatregel. Hiermee wordt de duurzaamheidslening effectiever ingezet voor energiebesparing.

Geld lenen voor zonnepanelen?

Maak dan gebruik van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website Energiebespaarlening voor particulieren - Warmtefonds.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten