Dag van de Mantelzorg

Vrijdag 10 november 2023

Vandaag, 10 november 2023 is het de Dag van de Mantelzorg, en dat is een bijzondere dag! De gemeente Bernheze is dankbaar voor al die geweldige mantelzorgers die er zijn voor onze inwoners.

Mantelzorgwaardering

Afgelopen week ontvingen Ans Bloem en Vicky Vos de eerste mantelzorgwaardering. Dat gebeurde door wethouder Everling: "Voor veel mensen lijkt het vanzelfsprekend om voor een dierbare te zorgen, maar we mogen niet vergeten dat het ook een extra zorg met zich mee kan brengen. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om onze mantelzorgers te laten weten dat we ze oprecht waarderen en zien." Het was prettig om Ans Bloem en Vicky Vos te ontmoeten en het persoonlijke verhaal te horen.

Aanvragen kan nog tot 31 december

Van 1 oktober tot en met 31 december 2023 kun je mantelzorgwaardering aanvragen. Het is een klein gebaar om onze grote dankbaarheid te tonen aan deze geweldige mensen. Laten we samen de mantelzorgers koesteren. Aanmelden kan via dit digitale aanmeldformulier.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten