Sluiting pand Vorsselweg Heesch

Maandag 13 november 2023

Een pand aan de Vorsselweg in Heesch is per direct gesloten. Dit besluit is genomen nadat politie, gemeente en Maasland Interventie Team (MIT) er bewijsmateriaal aantroffen dat direct gelinkt kan worden aan een motorclub.

Politie, gemeente en Maasland Interventie Team hadden eerder al signalen ontvangen over de aanwezigheid van een motorclub, een club waartegen nog strafrechtelijke onderzoeken lopen in hoger beroep. De politie besloot daarop de locatie in de gaten te houden. Vandaag hebben de gemeente en Maasland Interventie Team het pand in Heesch gecontroleerd. Bij die controle werd bewijsmateriaal gevonden voor de aanwezigheid van de betreffende motorclub. Ter bescherming van de openbare orde is het pand per direct gesloten, verzegeld en geldt er een verbod om de locatie te betreden.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten