Inloopavond herinrichting Graafsebaan buiten bebouwde kom

Maandag 20 november 2023

In 2019 en 2020 is de Graafsebaan binnen de bebouwde kom heringericht. De gemeente Bernheze wil ook het gedeelte van de Graafsebaan buiten de bebouwde kom opnieuw inrichten. Een gedeelte van de Graafsebaan buiten de bebouwde kom ligt op grondgebied van de gemeente Oss. We hebben daarom contact opgenomen met de gemeente Oss over een gezamenlijke aanpak van het gedeelte buiten de bebouwde kom. Het resultaat van dit overleg is dat de gemeente Bernheze het deel van de gemeente Oss overneemt en het gehele traject opnieuw inricht.

Herinrichting Graafsebaan

We willen de nieuwe inrichting van de Graafsebaan buiten de bebouwde kom samen met aan-wonenden en gebruikers vormgeven. Een maximum snelheid van 60 km/uur is het uitgangs-punt voor de nieuwe inrichting. We kiezen hiervoor omdat er te weinig ruimte is voor een nieu-we inrichting die voldoet aan de huidige eisen voor een 80 km/uur weg.

Geef uw mening

We hebben een schetsontwerp gemaakt voor de nieuwe inrichting van de Graafsebaan buiten de bebouwde kom op basis van een maximumsnelheid van 60 km/uur. Dit ontwerp kunt u bekijken op onze website Samen Bernheze.nl. U kunt daar tot en met zondag 3 december uw mening geven over het schetsontwerp.

Inloopavond

Wilt u uw reactie op het schetsontwerp liever persoonlijk bespreken? Op 4 december organiseren we een inloopavond over het schetsontwerp in Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4 in Heesch. U kunt tussen 19:30 en 21:00 uur binnen lopen.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten