Burgemeester Mark de Man geïnstalleerd

Woensdag 24 januari 2024

Op woensdagavond 24 januari is Mark de Man tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als burgemeester van Bernheze. De eer om burgemeester Mark de Man te installeren en te beëdigen was aan commissaris van de Koning, mevrouw Ina Adema.

Vervolgens werd burgemeester Mark de Man toegesproken door de heer Cor van Erp, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. In de toespraak blikte de heer Van Erp terug op het proces en de keuze van onze nieuwe burgemeester van Bernheze. "Jong, dynamisch, gedreven en een brede ervaring op bestuurlijk en justitieel vlak". Na deze woorden werd de ambtsketen overhandigd. Vanaf dat moment mag Mark de Man zich burgemeester noemen van deze mooie, groene en zelfbewuste gemeente.

Na het afsluiten van de bijzondere raadsvergadering was er nog een optreden van For Mineur. Aanwezigen konden vervolgens, tijdens de receptie, burgemeester Mark de Man feliciteren en kennis met hem te maken.

Kennismaken met de kernen: ´Tour de Bernheze´

De komende tijd gaat burgemeester Mark de Man nader kennis maken met de inwoners en ondernemers binnen onze gemeente. Hij bezoekt de kernen op onderstaande data:

  • 23 februari - Vorstenbosch
  • 8 maart - Loosbroek
  • 22 maart - Heeswijk-Dinther
  • 19 april - Nistelrode
  • 17 mei - Heesch

Stuur uw ideeën in

Iedereen is vrij om een idee in te sturen voor deze "kennismaking met de kernen". Meer informatie daarover is te vinden op de pagina "kennismaking met de kernen".

tekening "tour de bernheze"

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten