Pop-up spreekuur "Veilig buitengebied"

Dinsdag 6 februari 2024

Hebt u in het buitengebied onlangs te maken gehad met een inbraak of diefstal? Doet de politie volgens u te weinig met de aangifte of hebt u geen idee wat er mee gedaan is? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u het gevoel hebt dat de politie actief betrokken is en dat er een persoonlijke connectie ontstaat met de wijkagent?

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de meldingsbereidheid in het buitengebied verbetert. Vandaar dat we het komend jaar op verschillende plekken in het buitengebied van Bernheze vier keer een pop-up-spreekuur ‘Veilig buitengebied’ willen organiseren.

Doel van de bijeenkomst?

Het doel is om op een laagdrempelige agrarische locatie op te halen wat speelt in ons buitengebied op het terrein van veiligheid. Waar hebt u als inwoner of ondernemer last van? Dit kan variëren van verkeersveiligheid, diefstal en inbraak tot aan criminele netwerken die mensen benaderen voor een leegstaande schuur. Maar er kunnen ook vragen gesteld worden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer u een verdachte situatie meldt en waar kunt u die dan het beste melden? Of wat gebeurt er nu eigenlijk met uw aangifte na inbraak of diefstal? Onder andere een wijkagent en een BOA gaan graag met u het gesprek aan om te kijken hoe we samen het buitengebied veiliger kunnen maken.

Waar en wanneer?

Het Pop-up spreekuur "Veilig buitengebied" vindt plaats op donderdag 8 februari, van 15.00 tot 17.00 uur in de Cleefshoeve (Berkenvenseweg 2 in Heeswijk-Dinther). U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Kom langs en we gaan graag met u in gesprek.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten