Bijeenkomst ondernemers cybercrime Bernheze

Donderdag 22 februari 2024

Ransomware, phishing, identiteitsfraude - het zijn geen vage termen meer, maar serieuze bedreigingen waar jij en jouw bedrijf tegenaan kunnen lopen. Je hebt waarschijnlijk de nodige maatregelen genomen voor brand, maar wat doe je als je bedrijf te maken krijgt met cybercrime? Dit risico wordt steeds groter en kan je hele bedrijf stilleggen.

Meld je gratis aan

Op donderdag 7 maart organiseert PVO in samenwerking met gemeente Bernheze een bijeenkomst in Cultureel Centrum de Pas in Heesch. Tijdens deze bijeenkomst leer je welke risico’s je loopt en wat je kunt doen om dit te voorkomen. Je kunt je gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar veiligheid@bernheze.org onder vermelding van Bijeenkomst Cybercrime.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten