Eerste editie ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

Woensdag 28 februari 2024

Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst. De partners in het natuurgebied -gemeenten Bernheze, Maashorst en Oss, Staasbosbeheer en Waterschap Aa en Maas- organiseren de bijeenkomst. Zij willen dat zo veel mogelijk inwoners, ondernemers en belangengroepen de kans krijgen om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van natuurgebied De Maashorst.

Daarom organiseren de partners vanaf 2024 twee keer per jaar deze speciale bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten staan de verschillende ontwikkelingen in natuurgebied De Maashorst centraal. Met welke activiteiten zijn de partners bezig? Welke projecten staan er op de agenda? Bezoekers kunnen hun ideeën, tips en wensen delen en meedenken over specifieke projecten.

Waar en wanneer?

Datum : Donderdag 14 maart
Tijd : Inloop vanaf 19.15, einde 21.30 uur
Locatie : Cultureel centrum Nesterlé, Parkstraat 2 in Nistelrode

Iedereen is welkom!

De bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over het natuurgebied of bepaalde ideeën heeft voor De Maashorst. Vanaf 19.15u zijn belangstellenden welkom; om 19.30 begint de bijeenkomst. Na de gezamenlijke start kunnen bezoekers aansluiten bij diverse themagesprekken. Er is gelegenheid om bij meerdere gesprekken aan te sluiten; er zijn drie rondes van ongeveer 20 minuten. De gesprekken gaan onder meer over subsidiemogelijkheden, projecten in het gebied, watermaatregelen en wensen en ideeën voor het natuurgebied.

Ben jij erbij?

Er volgt binnenkort meer info over de themagesprekken. Houd daarvoor de website www.natuurgebieddemaashorst.nl in de gaten!

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten