‘Eten over?’ ondersteunt minimagezinnen in Bernheze

Dinsdag 25 juni 2024

Vele minimagezinnen hebben moeite om rond te komen en komen niet in aanmerking voor hulp van de Voedselbank. Het initiatief ‘Eten over?’ biedt ondersteuning door gezonde voeding te verstrekken. ‘Eten over?’ is een burgerinitiatief dat op 1 september 2015 is ontstaan in regio Bernheze.‘Eten over?’ ondersteunt minimagezinnen in Bernheze

Kom ik in aanmerking?

De doelgroep bestaat uit mensen die om verschillende redenen niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Denk aan ouderen die alleen een AOW-uitkering ontvangen, inwoners met een uitkering, maar ook werkenden die net tekortkomen. Vrijwilligers zorgen ervoor dat deze producten eerlijk verdeeld worden zodat iedereen een maaltijd kan bereiden.

Waar kan ik terecht?

Vanaf 6 mei 2024 is ‘Eten over?’ op twee locaties in Bernheze actief. Op maandag zijn zij tussen 16.00 - 16.30 uur te vinden op de locatie Kerkstraat 3 in Heesch en op donderdag tussen 17.15 - 18.15 uur op de locatie Elzenstraat 6 (via de brandgang) in Nistelrode. De vergoeding voor deze producten bedraagt slecht 1 euro. Deelnemers kunnen de producten wekelijks zelf ophalen.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, neem dan contact op met 'Eten over?' regio Bernheze. Zij zijn bereikbaar via email: etenoverbernheze@gmail.com of via telefoonnummer 06-18 24 50 98.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten