Telefoonstoring 09-07-2019

Er is een storing met ons telefoonnummer 14 0412. Als u ons wilt bellen, gebruik dan het telefoonnummer 0412 - 45 88 88. Deze melding verdwijnt als de storing is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Afvalkalender

Afvalwijzer app

Voor alle informatie over ophaal-/inzameldagen en scheiden van afval kunt u de Afvalwijzer app downloaden op uw smartphone.  De mogelijkheden van de app zijn uitgebreid. Zo kunt u via de app ook een melding doen. Maak daar gebruik van als uw afval bijvoorbeeld niet is opgehaald of als uw container of chip kapot is.

  • Zoek de Afvalwijzer app op in de appstore van uw smartphone of tablet.
  • Download de Afvalwijzer app.
  • Vul de postcode en het huisnummer in van uw adres.
  • Zet eventueel notificaties aan. U ontvangt dan een bericht als u uw afval buiten moet

Afvalkalender

Geen smartphone of tablet? Bekijk, download of print uw persoonlijke afvalkalender.

Lukt dat niet, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 14 0412, e-mail gemeente@bernheze.org of vul het aanvraagformulier in.

Kliko niet geleegd

Is uw kliko niet geleegd? Neemt u dan contact op het Klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 0412.

Zet afval voor 7.30 uur buiten

Op de ophaaldag moet u de kliko voor 7.30 uur buiten zetten. U zet de kliko aan de weg met de wielen richting uw huis. Doe al uw afval in de kliko: losse zakken worden niet meegenomen. Zorg wel dat de deksel nog dicht kan.

Uw afvalzakken voor plastic, blik en drankkartons zet u neer op dezelfde plaats als waar u de kliko’s neerzet. Woont u in een flat of bovenwoning, dan kunt u de zakken voor uw gebouw aan de straat zetten.

Hoe vaak wordt het afval opgehaald?