Ophalen afval

Gemeente Bernheze werkt samen met de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het volgende afval wordt bij u opgehaald::

Wanneer wordt uw afval opgehaald?

Inzamelrondes en data worden door de afvalstoffendienst verwerkt in de afvalstoffendienst App. Deze kunt u op uw telefoon downloaden. Hieronder leest u hoe u deze app op uw telefoon kunt downloaden of bekijk de data en ophaalrondes via de website bernheze.afvalstoffendienstkalender.nl.

  • de data op de afvalkalender en in de Afvalstoffendienst app zijn leidend.
  • zet uw container op tijd aan de straat.
  • is uw container later op de inzameldag nog niet geleegd laat hem dan staan tot het eind van de dag.
  • is uw container na de inzameldag nog vol dan mag u een melding doen bij de Afvalstoffendienst.

Afvalkalender in een app op uw telefoon

De ophaaldagen van uw afval bekijkt u op de Afvalstoffendienst app die u via de links hieronder kunt downloaden op uw telefoon. In deze app vindt u informatie over de ophaaldagen, milieustraten, afval scheiden en nieuwsberichten.

Liever geen app?

  • Wilt u liever gebruik maken van een Afvalkalender op uw telefoon op computer? Dan kunt u deze hier bekijken of downloaden.
  • Liever een geprinte versie van de Afvalkalender? Ga dan naar de website www.afvalstoffendienst.nl en kies 'Gemeente Bernheze'. Via de button kunt u een papieren versie aanvragen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Afvalstoffendienst via telefoonnummer: 0800 - 9900001

Voor het zelf afleveren van afval kunt u terecht bij de milieustraat en groendepot in Heeswijk en groendepot in Nistelrode.

Contact Afvalstoffendienst

Hebt u vragen, klachten of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch via telefoonnummer 0800 - 9900001. U kunt uw vragen stellen op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur of een e-mail sturen naar klantenservice-afv@s-hertogenbosch.nl.

Kliko of afvalcontainer niet geleegd?

U kunt ook snel en makkelijk digitaal een melding doen bij de afvalstoffendienst van een niet geleegde container of kliko.

Zie ook

Hebt u twijfels over het type afval? Of wilt u weten welk afval er in een afvalcontainer mag worden gegooid? Bekijk dan de website van de Afvalscheidingswijzer voor de Afval ABC.