Telefoonstoring

Door een storing is ons telefoonnummer 14 0412 niet bereikbaar. U kunt ons bellen via 0412-45 88 88.

Nieuwbouw

Nieuwe woningen

De komende jaren worden in Bernheze nieuwe woningen gebouwd. In deze nieuwe wijken staat de kwaliteit van het woongenot centraal. Door de grote variatie aan woningen is er voor ieder wat wils. Er komen vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen (tweekappers), rijwoningen en appartementen.

Nieuwbouwprojecten Heesch:

Nieuwbouwprojecten Nistelrode:

Nieuwbouwprojecten Heeswijk-Dinther:

Nieuwbouwprojecten Loosbroek:

Nieuwbouwprojecten Vorstenbosch:

Bouwkavels

Informatie over de bouwkavels die de gemeente verkoopt.

Collectief particulier opdrachtgeverschap

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Informatie over cpo-projecten.

Bernheze: landelijk wonen met basisvoorzieningen

Dorps wonen met veel voorzieningen, maar ook dicht bij de steden Oss, Den Bosch, Uden, Veghel én de rust van de natuur. Door de ligging aan de snelwegen (A50 en A59) zijn alle bestemmingen binnen handbereik.

Bernheze is van alle gemakken voorzien: diverse basisscholen, een middelbare school, een ruim winkelaanbod met gratis parkeerplaatsen, musea, bibliotheek, diverse sportvoorzieningen en een golfbaan. Daarnaast biedt Bernheze vele recreatiemogelijkheden, bijvoorbeeld: Kasteel Heeswijk, Kilsdonkse Molen, de museumboerderij en sterrenwacht Halley. Bernheze ligt centraal in het prachtige natuurgebied De Maashorst.