Telefoonstoring 09-07-2019

Er is een storing met ons telefoonnummer 14 0412. Als u ons wilt bellen, gebruik dan het telefoonnummer 0412 - 45 88 88. Deze melding verdwijnt als de storing is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Heesch

Het dorp Heesch is een van de grotere dorpen in de gemeente Bernheze en is een prettige woonkern, met voldoende voorzieningen. Voor de dagelijkse benodigdheden hoeft u het dorp niet uit en naast 3 basisscholen bevindt zich een school voor VMBO-T in Heesch. Bovendien kent het dorp, evenals de andere kernen van Bernheze, een actief verenigingsleven. Heesch telt iets minder dan 13.000 inwoners.

 • De Erven

  Nieuwbouwwijk De Erven ligt in Heesch in het gebied tussen de Bosschebaan, Bunderstraat, Nieuwe Erven en de bebouwde kom. De eerste fase is afgerond.

 • De Hoef 2 fase 3

  De Hoef 2 ligt in Heesch in het gebied tussen de Graafsebaan, Kampstraat en de Hoefstaat. De Hoef 2, fase 3 is de laatste fase met een landelijke sfeer.

 • Hildebrandstraat

  Aan de J.F. Kennedystraat, A. Poirterstraat, Hildebrandstraat, Hadewijchstraat en Narcisveld worden 79 huurwoningen gesloopt en herbouwd.

 • 't Vijfeiken

  Nieuwbouwwijk 't Vijfeiken ligt in Heesch in het gebied tussen de Kerkstraat, 't Vijfeiken en 't Dorp.