Vrije bouwkavels

De gemeente Bernheze verkoopt bouwkavels voor nieuwbouwwoningen. Een bouwkavel is een perceel grond waar op gebouwd mag worden. De grootte van deze vrije kavels varieert van ongeveer 250 m2 tot 1.100 m2.

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Bernheze in verkoop heeft.

Heesch – De Erven

Op de grens van de bebouwde kom en buitengebied aan de westkant van Heesch bouwen we de wijk De Erven. In totaal komen er 408 woningen verdeeld over 4 fases.

In deze derde fase, genaamd Vlindererf en De Lanen, komen ongeveer 118 woningen in verschillende typen en prijsklassen; rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De nieuwe wijk wordt duurzaam; geen van de woningen krijgt een gasaansluiting. Er is veel aandacht voor groen en verkeersveiligheid en de wijk krijgt een nostalgische uitstraling.

De 7 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning zijn gelegen aan de Bosschebaan en de Beemdstraat.

Loosbroek - Schaapsdijk

Aan de westzijde van Loosbroek grenzend aan de bebouwde kom komen 30 woningen. De woningen zijn gelegen tussen de straten Pastoor de Grootstraat, Schaapsdijk en Krommedelseweg. De woningen komen rondom een groen veld met ontsluitingswegen op de Schaapsdijk en Krommedelseweg.

Woningstichting Joost bouwt en verhuurt 5 woningen. De overige 25 woningen verkoopt de gemeente Bernheze als kavels voor zelfbouw.

Bouwplan Loosbroek - Schaapsdijk

Kavelinformatie

Voor meer informatie over het project Loosbroek - Schaapsdijk en bijbehorende bouwkavels, verwijzen wij u naar:

Inschrijving

Inschrijven is niet meer mogelijk. De kavels KV04 en KV05 zijn in optie / beschikbaar. Heeft u interesse in één van deze bouwkavels voor de zelfbouw van een vrijstaande woning? Neem dan contact op met Ralda Rahmani of Jacqueline van Gaal via telefoonnummer (0412) 45 88 88.

Vragen

Wilt u meer informatie over het project Schaapsdijk in Loosbroek? Mail dan naar nieuwbouw@bernheze.org. U kunt ook bellen met de gemeente, telefoonnummer (0412) 45 88 88.