Geldzaken

De gemeente denkt en kijkt graag met u mee wanneer u vragen heeft over geldzaken. Bijvoorbeeld als u geen overzicht meer heeft van uw financiële situatie. Of als u wilt leren hoe u beter met uw geld kunt omgaan. Maar ook als u wilt voorkomen dat u in de financiële problemen komt.

Bespreek samen met een professionele hulpverlener uw mogelijkheden. De afdeling sociale zaken van de gemeente Meierijstad voert hulp bij geldzaken voor gemeente Bernheze uit.

Advies

Wilt u op een anonieme manier snel advies over uw persoonlijke financiële situatie?

Sociale Kaart

Heeft u een concrete hulpvraag of wilt u iemand anders in uw omgeving helpen met geldzorgen? De Sociale Kaart van de gemeente Bernheze biedt een overzicht in de vele mogelijkheden van hulp bij geldzaken, zorg en werk.

Sociale Kaart

Bent u of kent u iemand met geldzorgen?

Een gesprek voeren over geldzorgen. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? De door ons ontwikkelde 'Praatplaat' helpt u het gesprek aan te gaan door vragen te stellen waardoor u de ernst van de financiële situatie in kunt schatten. Maak gebruik van de Bernhezer Sociale Kaart om naar de juiste organisatie door te verwijzen. U vindt daar ook de contactgegevens.

Meer informatie