Energiecoach

Sinds de zomer van 2021 zijn de energieprijzen flink gestegen. Steeds meer inwoners krijgen hierdoor te maken met een hoge energierekening.

Betaald u meer dan 10% van uw inkomen aan energiekosten?

Maak dan gebruik van een gratis gesprek met een van de vrijwillige energiecoaches. De energiecoaches zijn vrijwilligers die zelf in Bernheze wonen. De energiecoach is beschikbaar voor woningeigenaren en huurders.

Gratis advies energiebesparing

De energiecoach komt bij u langs om met u in gesprek te gaan over uw energierekening. U bekijkt samen ook hoe u energie kunt besparen door kleine (gedrags)maatregelen toe te passen.

Gratis witgoedregeling

De energiecoaches bieden een witgoedregeling aan waarbij de oude koelkast, vriezer of wasmachine (maximaal één apparaat) vervangen kan worden. U kunt hiernaar informeren tijdens uw gesprek met de energiecoach. De energiecoach beoordeelt of u hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden energiecoachgesprek

Alleen wanneer u meer dan 10% van uw inkomen aan energiekosten betaald kunt u zich aanmelden voor een gratis energiecoachgesprek via onderstaand aanmeldformulier!

Na aanmelding wordt er binnen 4 tot 6 weken telefonisch contact met u opgenomen door de energiecoach voor het plannen van een afspraak.

Aanmelden energiecoachgesprek