Zwarte Molen fase 2

Nieuwbouwwijk Zwarte Molen ligt in Nistelrode in het gebied tussen de Zwarte Molenweg, Delst en A50. De eerste fase is afgerond. De tweede fase is in aanbouw. Op dit moment vinden de voorbereidingen plaats t.a.v. fase 3 (maximaal 52 woningen). De verkoop zal naar verwachting begin 2024 plaatsvinden.

Het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van in totaal maximaal 180 woningen in twee fasen mogelijk. Dit zijn woningen in de koop- en huursector. Het grootste deel van deze woningen wordt gebouwd door De Meijerij BV. Daarnaast geeft de gemeente Bernheze bouwkavels voor vrijstaande woningen uit.

Bouwkavels

De eerste 10 bouwkavels in fase 1-2 van de gemeente zijn inmiddels allemaal verkocht. In fase 4 komen nog 5 bouwkavels.

Projectwoningen

Er komen verschillende typen woningen in het gebied, in verschillende prijsklassen. In de derde fase worden in het koopsegment 26 rij- en hoekwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd door De Meijerij BV. Daarnaast komen er 6 sociale huurwoningen en 12 woningen in de middel dure huur.

Start verkoop woningen

De verkoop van de woningen in fase 3 is juni 2023 gestart. Er zijn geen woningen meer beschikbaar.

Start bouw woningen

Half 2024 start bouw fase 3.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project De Zwarte Molen? Neem per e-mail contact op met nieuwbouw@bernheze.org. Of bel met de gemeente via 0412 - 45 88 88.

Projectontwikkelaars voor de tweede fase

Wagemakers Bouw
Telefoon: 0412-62 24 23
Website: www.bouwbedrijfwagemakers.nl

Van de Ven bouwbedrijf
Telefoon: 0413-36 69 33
Website: www.bouwbedrijfvandeven.nl

Makelaars

De woningen worden verkocht door Bernheze makelaars: www.bernheze.nl.