Zwarte Molen fase 2

Nieuwbouwwijk Zwarte Molen ligt in Nistelrode in het gebied tussen de Zwarte Molenweg, Delst en A50. De eerste fase is afgerond. De tweede fase is in voorbereiding en de gemeenteraad heeft op 5 juli 2018 het bestemmingsplan vastgesteld. Momenteel wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

Het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 180 woningen in twee fasen mogelijk. Dit zijn woningen in de koop- en huursector. Het grootste deel van deze woningen bouwt De Meijerij BV. Daarnaast geeft de gemeente Bernheze bouwkavels voor  vrijstaande woningen uit.

Bouwkavels

Zodra het gebied bouwrijp is, komen de eerste 10 bouwkavels in de verkoop. We verwachten dat in februari/maart 2019. Zodra een datum bekend is, vindt u daarover meer informatie op deze pagina en op de gemeentepagina's in DeMooiBernhezeKrant.

Woningen

Er komen verschillende type woningen in het gebied, in verschillende prijsklassen; rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Exacte prijzen zijn nog niet bekend.
De koopwoningen worden gebouwd door De Meijerij BV. Ook zijn er vrije kavels die de gemeente rechtstreeks verkoopt. En er komen in de wijk 20 tot 25 sociale huurwoningen, die Mooiland verhuurt.

Start verkoop woningen

De verkoop van de projectmatige woningen van de Meijerij start eerste kwartaal 2019.

Start bouw woningen

Begin 2019 wordt gestart met de bouw van de 15 CPO-woningen. De bouw van de overige woningen start rond de zomer 2019.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project De Zwarte Molen? Neem per email contact op met nieuwbouw@bernheze.org. Telefonisch kunt u contact opnemen via 14 0412.

Projectontwikkelaars voor de tweede fase

Wagemakers Bouw
Telefoon: 0412-62 24 23
Website: www.bouwbedrijfwagemakers.nl

Van de Ven bouwbedrijf
Telefoon: 0413-36 69 33
Website: www.bouwbedrijfvandeven.nl

Makelaars

Nog niet bekend.