Telefoonstoring

Helaas kunt u ons op dit moment slecht bereiken via het telefoonnummer 14 0412. U kunt ons bellen via 0412-458888

Zwarte Molen fase 2

Nieuwbouwwijk Zwarte Molen ligt in Nistelrode in het gebied tussen de Zwarte Molenweg, Delst en A50. De eerste fase is afgerond. De tweede fase is in voorbereiding en de gemeenteraad stelt in de zomer van 2018 het bestemmingsplan vast.

Het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 180 woningen in twee fasen mogelijk. Dit zijn woningen in de koop- en huursector. Het grootste deel van deze woningen bouwt De Meijerij BV. Daarnaast geeft de gemeente Bernheze bouwkavels voor  vrijstaande woningen uit. Verkoop van deze kavels start nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden.

Bouwkavels

Eind 2018 komen bouwkavels in de verkoop. Zodra hiervoor een datum bekend is, vindt u daarover meer informatie op deze pagina en op de gemeentepagina's in DeMooiBernhezeKrant.

Er is nog niet exact te zeggen hoeveel bouwkavels er de komende 10 jaar beschikbaar komen.

Woningen

Er komen verschillende type woningen in het gebied, in verschillende prijsklassen; rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Exacte prijzen zijn nog niet bekend.
De koopwoningen worden gebouwd door De Meijerij BV. Ook zijn er vrije kavels die de gemeente rechtstreeks verkoopt. En er komen in de wijk 20 tot 25 sociale huurwoningen, die Mooiland verhuurt.

Start verkoop woningen

We verwachten dat de verkoop van de woningen eind 2018 start.

Start bouw woningen

Begin 2019 verwachten we de start  van de bouw van de woningen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project De Zwarte Molen? Neem per email contact op met nieuwbouw@bernheze.org. Telefonisch kunt u contact opnemen via 14 0412.

Projectontwikkelaars voor de tweede fase

Wagemakers Bouw
Telefoon: 0412-62 24 23
Website: www.bouwbedrijfwagemakers.nl

Van de Ven bouwbedrijf
Telefoon: 0413-36 69 33
Website: www.bouwbedrijfvandeven.nl

Makelaars

Nog niet bekend.