Zwarte Molen fase 2

Plattegrond van het project Zwarte Molen 2 in Nistelrode

Nieuwbouwwijk Zwarte Molen ligt in Nistelrode in het gebied tussen de Zwarte Molenweg, Delst en A50. De eerste fase is afgerond. De tweede fase is in aanbouw. Op dit moment vinden de voorbereidingen plaats t.a.v. fase 3 (maximaal 47 woningen).  De verkoop zal naar verwachting eind dit jaar en/of begin volgend jaar plaatsvinden.

Het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van in totaal maximaal 180 woningen in twee fasen mogelijk. Dit zijn woningen in de koop- en huursector. Het grootste deel van deze woningen wordt gebouwd door De Meijerij BV. Daarnaast geeft de gemeente Bernheze bouwkavels voor vrijstaande woningen uit.

Bouwkavels

De eerste 10 bouwkavels in fase 1-2 van de gemeente zijn inmiddels allemaal verkocht. In fase 3 komen nog 5 bouwkavels.

Woningen

Er komen verschillende typen woningen in het gebied, in verschillende prijsklassen. In de tweede fase worden 21 rij- en hoekwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd door De Meijerij BV. Daarnaast komen er 15 sociale huurwoningen. Fase 3 is in voorbereiding.

Start verkoop woningen

De woningen in fase 2 zijn verkocht.

Start bouw woningen

2021 bouw fase 2 gestart.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project De Zwarte Molen? Neem per e-mail contact op met nieuwbouw@bernheze.org. Of bel met de gemeente via 0412-45 88 88.

Projectontwikkelaars voor de tweede fase

Wagemakers Bouw
Telefoon: 0412-62 24 23
Website: www.bouwbedrijfwagemakers.nl

Van de Ven bouwbedrijf
Telefoon: 0413-36 69 33
Website: www.bouwbedrijfvandeven.nl

Makelaars

De woningen worden verkocht door Bernheze makelaars: www.bernheze.nl.