Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Zwarte Molen fase 2

Nieuwbouwwijk Zwarte Molen ligt in Nistelrode in het gebied tussen de Zwarte Molenweg, Delst en A50. De eerste fase is afgerond. De tweede fase is in voorbereiding en de gemeenteraad heeft op 5 juli 2018 het bestemmingsplan vastgesteld.

Het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 180 woningen in twee fasen mogelijk. Dit zijn woningen in de koop- en huursector. Het grootste deel van deze woningen bouwt De Meijerij BV. Daarnaast geeft de gemeente Bernheze bouwkavels voor  vrijstaande woningen uit.

Bouwkavels

De 10 bouwkavels van de gemeente zijn inmiddels allemaal verkocht.

Woningen

Er komen verschillende type woningen in het gebied, in verschillende prijsklassen. In eerste instantie worden nu 14 rijwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd door De Meijerij BV. Ook zijn er vrije kavels die de gemeente rechtstreeks verkoopt en 15 sociale huurwoningen die Mooiland verhuurt.
Ook in het tweede deel worden rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en huurwoningen gerealiseerd. Aantallen zijn nog niet exact bekend.

Start verkoop woningen

De verkoop van de projectwoningen van De Meijerij is gestart.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project De Zwarte Molen? Neem per e-mail contact op met nieuwbouw@bernheze.org. Of bel met de gemeente via 0412-45 88 88.

Projectontwikkelaars voor de tweede fase

Wagemakers Bouw
Telefoon: 0412-62 24 23
Website: www.bouwbedrijfwagemakers.nl

Van de Ven bouwbedrijf
Telefoon: 0413-36 69 33
Website: www.bouwbedrijfvandeven.nl

Makelaars

De woningen worden verkocht door Bernheze makelaars: www.bernheze.nl.