Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Wij zijn benieuwd hoe het met u gaat - vul de vragenlijst in!

Vrijdag 8 mei 2020

De samenleving wordt hard geraakt door het coronavirus. We willen graag weten hoe het met u als inwoner van Bernheze gaat en vragen u daarom om een korte vragenlijst in te vullen.

U vindt een link naar de vragenlijst onderaan dit bericht. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. In de vragenlijst wordt niet naar uw persoonsgegevens gevraagd. Uw privacy is gegarandeerd. Invullen kan tot eind mei.

Telefonisch

Heeft u niet de mogelijkheid om de vragenlijst online in te vullen? Dan kunt u de vragenlijst ook telefonisch invullen. Een medewerker van BMC helpt u hierbij. BMC is het bureau dat dit onderzoek uitvoert. U kunt de helpdesk van BMC bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur op 070 - 310 38 50.

Doe u mee?

Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter beeld wij krijgen hoe het met onze inwoners gaat. Ook helpt het ons om de behoeften in beeld te krijgen die zijn ontstaan door de maatregelen rondom het coronavirus.

Naar de vragenlijst op de website van BMC

Meer nieuws