Energiebesparing bedrijven

Dinsdag 13 juli 2021

Om energiebesparing in Bernheze te stimuleren, is de gemeente Bernheze in samenwerking met Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) het project Energieadvisering bij bedrijven gestart. Er is subsidie beschikbaar voor ondernemers om een energie-audit uit te laten voeren door energieadviesbureau Cinergie. Bedrijven worden met een energie-audit geholpen om te voldoen aan hun wettelijke energiebesparingsplicht en er wordt gericht gezocht naar energieverspilling. Ook midden- en kleinverbruikers mogen meedoen!

Wilt u graag meedoen met het project Energieadvisering bij bedrijven of wilt u meer informatie over de energie-audit? Neem dan contact op met projectleider Mike Lusthof van Cinergie: m.lusthof@cinergie.nl of 06 53 29 20 42.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten