Openbaar vervoer

Trein

In de gemeente Bernheze is geen NS-station. U kunt bijvoorbeeld in Oss, Eindhoven en Den Bosch op de trein stappen. Er zijn busverbindingen naar Oss, Eindhoven en Den Bosch.

Bus en buurtbus

Buslijnen

Ga voor dienstregelingen, tijdstippen, omleidingen etc. naar de website van Arriva.

  • Lijn 90 ’s-Hertogenbosch – Heesch – Grave v.v. 
  • Lijn 157  Oss – Heesch – Nistelrode – Uden – Veghel – Eindhoven v.v. 
  • Lijn 158: ’s-Hertogenbosch – Heeswijk-Dinther – Veghel v.v. 
  • Lijn 305: Oss – Heesch – Nistelrode – Uden – Veghel – Eindhoven v.v. 

Buurtbus

Lijn 251: Uden – Vorstenbosch – Loosbroek – Rosmalen v.v. Dienstregeling opzoeken van lijn 251.

Regiotaxi

Regiotaxi Brabant-Noordoost is er, als onderdeel van het openbaar vervoer, voor iedereen in het gebied van de gemeenten van Brabant-Noordoost. Ook bezoekers van de regio kunnen de regiotaxi gebruiken als openbaar vervoer. De regiotaxi is georganiseerd door de 11 regiogemeenten en de provincie Noord-Brabant.

Wilt u gebruik maken van de Regiotaxi, dan moet u zich van te voren aanmelden. Er gelden voorwaarden voor het gebruik van de Regiotaxi (PDF, 312.3 kB). Telefoonnummer reserveren: 0900-829 44 67

Verder reizen? Gebruik Valys

Met de Regiotaxi kunt u maximaal 25 kilometer (enkele reis) reizen. Het vertrek- of bestemmingsadres moet liggen binnen het reisgebied. Wilt u verder reizen dan 25 km? Dan kunt u gebruik maken van Valys.

Meer informatie over openbaar vervoer

De gemeente faciliteert het openbaar vervoer. Hebt u klachten over het openbaar vervoer in Bernheze, dan kunt u contact opnemen met de vervoerder (Arriva of Regiotaxi).