Openbaar vervoer

Trein

In de gemeente Bernheze is geen NS-station. U kunt bijvoorbeeld in Oss, Eindhoven en Den Bosch op de trein stappen. Er zijn busverbindingen naar Oss, Eindhoven en Den Bosch.

Bus en buurtbus

Buslijnen

Buurtbus

Lijn 251: Uden – Vorstenbosch – Loosbroek – Rosmalen v.v. Dienstregeling opzoeken van lijn 251.

Hop-On Hop-Off bus Heesch

De Hop-On Hop-Off bus rijdt ieder uur volgens een vast parcours binnen Heesch. Er zijn geen vaste haltes, de bus stopt als u ergens langs het parcours uw hand opsteekt. De bus is bedoeld voor alle inwoners en bezoekers van Heesch. Routes en tijdschema vindt u op de website van Aangenaam Heesch onder 'Bus'.

Regiotaxi

Regiotaxi Brabant-Noordoost is er, als onderdeel van het openbaar vervoer, voor iedereen in het gebied van de gemeenten van Brabant-Noordoost. Ook bezoekers van de regio kunnen de regiotaxi gebruiken als openbaar vervoer. De regiotaxi is georganiseerd door de 11 regiogemeenten en de provincie Noord-Brabant.

Wilt u gebruik maken van de Regiotaxi, dan moet u zich van te voren aanmelden. Er gelden voorwaarden voor het gebruik van de Regiotaxi (PDF, 312.3 kB).

Contactgegevens Regiotaxi

Verder reizen? Gebruik Valys

Met de Regiotaxi kunt u maximaal 25 kilometer (enkele reis) reizen. Het vertrek- of bestemmingsadres moet liggen binnen het reisgebied. Wilt u verder reizen dan 25 km? Dan kunt u gebruik maken van Valys.

Meer informatie over openbaar vervoer

Openbaar vervoer reisinformatie

Arriva

De gemeente faciliteert het openbaar vervoer. Heeft u klachten over het openbaar vervoer in Bernheze, dan kunt u contact opnemen met de aanbieder (Arriva of Regiotaxi).