Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Openbaar vervoer

Trein

In de gemeente Bernheze is geen NS-station. U kunt bijvoorbeeld in Oss, Eindhoven en Den Bosch op de trein stappen. Er zijn busverbindingen naar Oss, Eindhoven en Den Bosch.

Bus en buurtbus

Buslijnen

Buurtbus

Lijn 251: Uden – Vorstenbosch – Loosbroek – Rosmalen v.v. Dienstregeling opzoeken van lijn 251.

Hop-On Hop-Off bus Heesch

De Hop-On Hop-Off bus rijdt ieder uur volgens een vast parcours binnen Heesch. Er zijn geen vaste haltes, de bus stopt als u ergens langs het parcours uw hand opsteekt. De bus is bedoeld voor alle inwoners en bezoekers van Heesch. Routes en tijdschema vindt u op de website van Aangenaam Heesch onder 'Bus'.

Regiotaxi

Regiotaxi Brabant-Noordoost is er, als onderdeel van het openbaar vervoer, voor iedereen in het gebied van de gemeenten van Brabant-Noordoost. Ook bezoekers van de regio kunnen de regiotaxi gebruiken als openbaar vervoer. De regiotaxi is georganiseerd door de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Lith, Maasdonk, Mill & Sint Hubert, Oss, Sint-Anthonis, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel en de provincie Noord-Brabant.

Wilt u gebruik maken van de Regiotaxi, dan moet u zich van te voren aanmelden. Er gelden voorwaarden voor het gebruik van de Regiotaxi (PDF, 442.9 kB).

Contactgegevens Regiotaxi

Verder reizen? Gebruik Valys

Met de Regiotaxi kunt u maximaal 25 kilometer (enkele reis) reizen. Het vertrek- of bestemmingsadres moet liggen binnen het reisgebied. Wilt u verder reizen dan 25 km? Dan kunt u gebruik maken van Valys.

Meer informatie over openbaar vervoer

Openbaar vervoer reisinformatie

Arriva

De gemeente faciliteert het openbaar vervoer. Heeft u klachten over het openbaar vervoer in Bernheze, dan kunt u contact opnemen met de aanbieder (Arriva of Regiotaxi).