Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over de wegwerkzaamheden in Bernheze. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van verkeershinder. Wij vragen uw begrip hiervoor. De gemeente Bernheze doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Kaart met wegwerkzaamheden en omleidingen

Vervanging leidingen

Vanaf week 1 in 2021 vervangt de Firma Hurkmans verschillende leidingen voor Brabant Water en Enexis in de wijk Graaf Wernerstraat e.o. Onze excuses voor eventuele overlast. De werkzaamheden duren ongeveer 4 tot 5 maanden.

Vervangen waterleidingen

In week 45 vervangt Firma Hurkmans verschillende waterleidingen in de Hoef in Heesch. Enige overlast is helaas onvermijdelijk. De werkzaamheden duren ongeveer 3 maanden.

Traverse Heeswijk-Dinther

We gaan starten met de uitvoering van de 1e fase van de herinrichting van de Traverse. Het gaat om het deel van de Hoofdstraat tussen Abdijstraat en Plein 1969.

Gebr. Van Venrooij realiseert het project voor de gemeente Bernheze. De werkzaamheden en omleidingen hebben grote gevolgen voor het  verkeer in Heeswijk-Dinther.

Omleiding

We leiden het doorgaande verkeer zoveel mogelijk om via de N279. Bekijk de omleidingsroutes. Het openbaar vervoer blijft wel rijden door Heeswijk-Dinther maar gaat via Balledonk.

Planning

  • Op 14 september is het wegvak afgesloten voor doorgaand verkeer en starten de kabel- en leidingbedrijven met hun werkzaamheden.
  • Op 12 oktober start aannemer van Venrooij met de echte herinrichting.
  • We beginnen met de werkzaamheden aan de kant van de Abdijstraat en werken richting Plein 1969.
  • De 1e fase is eind februari 2021 klaar.