Traverse Heeswijk-Dinther

In 2018 is de gemeente gestart met het project herinrichting Traverse Heeswijk-Dinther. We gaan de volgende straten aanpakken: Gouverneursweg, Hoofdstraat, St. Servatiusstraat, Raadhuisplein, Edm. Van Dintherstraat en de Brouwersstraat inclusief aansluiting van de zijstraten.

In dit project werken we nauw samen met verschillende belanghebbenden zoals dorpsraad Actief Burgerschap, bewoners, politiek en vakspecialisten.

Ontwerp

Op 2 juli en 22 november hebben we bewonersavonden gehouden. U heeft daar kunnen meedenken over wat voor u belangrijk is. Tijdens de laatste bewonersavond hebben wij een voorkeursontwerp gepresenteerd, wat het resultaat is van uw input tijdens de avonden. U kunt een sfeerimpressie bekijken van het smalle profiel (PDF, 455.8 kB) en het brede profiel (PDF, 792.9 kB). Evenals een sfeerbeeld van hoe een plein of markante plek Aa-kant (PDF, 364.0 kB) of markante plek Hoofdstraat (PDF, 369.4 kB) eruit kan gaan zien.

Blijf op de hoogte

Wij hechten veel waarde aan uw mening en actieve deelname tijdens het gehele ontwerpproces. Hopelijk zien wij u tijdens de volgende bijeenkomst in maart 2019 weer!

Wilt u tussentijds op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen volg ons op Facebook.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief december 2018 (PDF, 6.6 MB)

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de Traverse? Neem dan contact op met de gemeente, Robin van ’t Veer: telefoon 14 0412, traverse@bernheze.org.