Traverse Heeswijk-Dinther

Verbeelding van de Traverse in Heeswijk-Dinther

De Traverse in Heeswijk-Dinther wordt heringericht. Hiervoor is een nieuw ontwerp gemaakt. Het project Traverse Heeswijk-Dinther betreft de straten Gouverneursweg, Hoofdstraat, St. Servatiusstraat, Raadhuisplein, Edm. Van Dintherstraat en Brouwersstraat, inclusief aansluiting van de zijstraten.

In dit project werken we nauw samen met verschillende belanghebbenden zoals dorpsraad Actief Burgerschap, bewoners, politiek en vakspecialisten.

Het nieuwe ontwerp is samen gemaakt waardoor er naast een vernieuwende eigentijdse inrichting ook andere verbeteringen zijn doorgevoerd. Wij zijn hier trots op! Het definitief ontwerp is tot stand gekomen vóór en dóór inwoners van Heeswijk-Dinther.

Definitief ontwerp

Hieronder kunt u de definitieve tekeningen inzien. We hebben de Traverse in delen opgeknipt, zodat u precies kunt zien (als aanwonende) hoe uw directe omgeving eruit komt te zien.

Kunst aan de Traverse

Het concept 'de lichtgevende dovenetel' van Carmela Bogman heeft de meeste stemmen gekregen. Lees meer over haar achtergrond en het idee achter het ontwerp (PDF, 376.9 kB).

Planning

Wij houden u op de hoogte van alle stappen die we gaan nemen. Bekijk de fasering van de werkzaamheden aan de fasering van de werkzaamheden aan de traverse (PDF, 604.3 kB).

  • Fase 1: week 35 t/m 40 2021
  • Fase 2A: week 40 t/m 43 2021
  • Fase 2B: week 42 t/m 45 2021
  • Fase 2C: week 44 t/m/ 47 2021
  • Fase 2D: week 46 t/m 51 2021
  • Fase 3: week 1 t/m 7 2022

Verkeersmaatregelen herinrichting Traverse Fase 2

Blijf op de hoogte

Wilt u tussentijds op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Facebook.

Nieuwsbrieven

Documenten

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de Traverse? Neem dan contact op met de gemeente, Robin van ’t Veer: telefoon 0412-45 88 88 traverse@bernheze.org.