Omgevingsvisie Bernheze 2040

Hoe ziet gemeente Bernheze en de vijf kernen eruit in 2040? Deze vraag staat centraal in de omgevingsvisie. De omgevingsvisie gaat over de kwaliteiten, de groene gezonde omgeving, duurzame landbouw en de leefbaarheid van Bernheze. Maar ook over nieuwe ontwikkelingen zoals klimaat, bereikbaarheid en duurzame energie.

De omgevingsvisie bekijkt deze onderwerpen in samenhang met elkaar en beschrijft de belangrijkste punten van het gewenste beleid voor een langere periode. De omgevingsvisie Bernheze 2040 is in maart 2024 samen met de lokale partners, inwoners en ondernemers door de gemeente definitief gepubliceerd. Nu samen aan de slag!

Lees meer

Door op de onderstaande links/foto's te klikken leest u meer over onze omgevingsvisie.

Meer informatie

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar omgevingsvisie@bernheze.org. Meer informatie en bestanden zijn ook te vinden op onze participatiewebsite Samen Bernheze.

Digitale toegankelijkheid van de PDF's

Niet alle gepubliceerde PDF's op deze en de onderliggende pagina's voldoen aan de digitale toegankelijkheid. Mocht u daardoor problemen ondervinden neem dan contact met ons op via bovenstaand e-mailadres. We kijken dan samen met u naar een oplossing.

beeldmerk omgevingsvisie