Kennismaken met de kernen

Mark de Man, de nieuwe burgemeester van Bernheze, wil graag kennismaken met de inwoners en ondernemers in Bernheze. We hebben hiervoor een aantal routes in de dorpen uitgestippeld. Ook in uw dorp.

Iedereen is welkom om mee te doen. Bent u benieuwd naar de nieuwe burgemeester? Of kunt u goed verhalen vertellen over de geschiedenis van Bernheze? Wilt u al het moois wat onze gemeente te bieden heeft laten zien? Wilt u uw vereniging voorstellen? Of wilt u de burgemeester sportief uitdagen en bijvoorbeeld een stukje rijden op een duofiets?

Tour de Bernheze - kennismaking met de kernen

Wanneer komt de burgemeester naar uw kern?

Datum Locatie
23 februari 2024 Vorstenbosch
8 maart 2024 Loosbroek
22 maart 2024 Heeswijk-Dinther
19 april 2024 Nistelrode
17 mei 2024 Heesch

Stuur uw idee in voor de 'Tour de Berheze'

We zijn benieuwd naar uw ideeën voor de kennismaking met uw dorp. U kunt uw idee voor de kennismaking via een digitaal formulier aan ons toesturen. Op het e-mailadres dat u bij uw aanmelding invult, zult u van ons informatie ontvangen over de kennismaking in de kernen (maximaal vijf berichten).

Definitief programma

Nadat we uw idee ontvangen hebben, maken we samen met de dorpsraden een definitief programma. Het kan helaas zo zijn dat uw idee hierin niet wordt meegenomen. Wanneer er te veel ideeën zijn om te kunnen combineren in een bezoek, dan moeten we helaas een keuze maken. We maken dan graag op een ander moment in de toekomst van uw aanbod of idee gebruik. Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar kennismaking@bernheze.org.

Stel uw vraag aan de burgemeester

Hebt u een vraag die u graag aan onze burgemeester wilt stellen? Dat kan. U kunt op onze website samenbernheze.nl uw vraag achter laten. De ontvangen vragen worden daar vervolgens beantwoord door burgemeester Mark de Man.

Tour de Bernheze - kennismaking met de kernen