Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

Een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) is een officiële verklaring van de gemeente dat u in Bernheze woont. Hierop staan uw naam, adres, woonplaats, geboorteplaats, geboortedatum en waar nodig andere gegevens. U heeft bijvoorbeeld een uittreksel nodig als u zich wilt inschrijven bij een school of woonstichting, als u uw auto wilt inschrijven of bij een huwelijk of echtscheiding.

Uittreksel BRP aanvragen (€ 10,90)
Regelt u dit liever in het gemeentehuis? Maak dan een afspraak.

Voor wie kunt u het aanvragen?

U kunt een uittreksel BRP aanvragen voor:

  • Uzelf
  • Uw kind dat jonger is dan 16 jaar en op hetzelfde adres woont als u
  • Iemand die u gemachtigd heeft

Machtiging

Wilt u een uittreksel aanvragen voor iemand anders, dan heeft u een machtiging en een kopie van het legitimatiebewijs van deze persoon nodig. De persoon voor wie u het uittreksel aanvraagt, moet het machtigingsformulier algemeen (PDF, 67.3 kB) invullen en ondertekenen

Prijs

  • Online € 10,90. U ontvangt het uittreksel (na betaling) binnen drie tot vijf werkdagen per post.
  • Balie € 15,00. U krijgt het uittreksel direct mee.

Meenemen

  • Geldig legitimatiebewijs.
  • Geld of uw pinpas. U betaalt direct bij de aanvraag.

Wilt u een uittreksel aanvragen voor iemand anders, dan heeft u een machtiging en een kopie van het legitimatiebewijs van deze persoon nodig. De persoon voor wie u het uittreksel aanvraagt, moet het machtigingsformulier algemeen invullen en ondertekenen.