TRV Café We are Food 6 september 2017

Dinsdag 1 augustus 2017

De gemeente Bernheze en de TRV (Toeristisch Recreatieve Vereniging) organiseren samen een bijeenkomst over het Europese jaar van de Gastronomie in 2018: We are Food. Op 6 september 2017 willen we met u in gesprek over de kansen die dit themajaar biedt voor u als ondernemer en als consument. We ontmoeten elkaar om 16.00 uur bij De Toren eten & drinken in Heeswijk-Dinther.

Jaar van de gastronomie: ‘We are food’

Brabant is in 2018 een jaar lang ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Daarvoor ontwikkelt de provincie een bruisend programma voor zowel inwoners en bezoekers van Brabant als het bedrijfsleven. Het gaat om bestaande gastronomische en culturele evenementen én nieuwe initiatieven binnen en buiten de agrofoodsector. Hiermee wordt ook de vrijetijdseconomie naar een hoger plan getild, waarbij de Brabantse waarden van voedsel centraal staan. Daarom de titel van dit themajaar: ‘We are food’.

Kansen voor Bernheze

Bernheze wil aanhaken op het themajaar door vooral de oorsprong van eerlijk, gezond en lekker voedsel en de koppeling met toerisme centraal te stellen. Dat raakt de agrarisch ondernemer  gericht op productontwikkeling, de consument van streekproducten en de mensen die een medische verhouding tot voedsel hebben.  We willen graag  de keten van ‘boer tot bord’ zichtbaar maken. Uit toeristisch oogpunt ligt de focus op productontwikkeling binnen het thema (routes, evenementen, arrangementen) en promotie.

Wie willen we aan tafel?

Iedereen  die zich aangesproken voelt en mee wil denken over projecten en evenementen die we in samenwerking kunnen opzetten, ondersteunen en uitvoeren.

Voelt u zich aangesproken meldt u dan vóór 1 september a.s. aan voor het TRV café via info@trv-bernheze.nl. U kunt daar ook uw eventuele vragen stellen. Voor meer informatie over We are Food: www.wearefood.nl

Meer nieuws