Puber en poen, wat kan ik als ouder het beste doen? Vraag ‘t Eef!

Woensdag 27 september 2017

De omgang met geld kan in de opvoeding van een puber best een uitdaging zijn. Hoe ga ik hierover in gesprek met mijn kind? Welke afspraken kan ik maken? Welke grenzen moet ik stellen? En welk voorbeeld geef ik mijn kind met mijn eigen gedrag?

Informatieavond

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom organiseren de gemeenten Bernheze en Oss en de Rabobank Oss/Bernheze op maandag 30 oktober 2017 een informatieavond voor ouders van kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar in sporthal De Rusheuvel in Oss, inloop vanaf 19.00 uur.

Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van verschillende tv-programma's, zorgt die avond met de nodige humor voor heldere informatie, handige tips en antwoorden op je vragen. Ook is er een informatiemarkt waar lokale organisaties klaar staan om je te adviseren en te informeren.

Alle ouders van kinderen van 12 tot 18 jaar in Bernheze en Oss ontvangen eind september een uitnodiging voor deze avond. Daarin staat meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden.

Meer nieuws