Waterleidingen Loosbroek-Heesch-Oss vernieuwd

Woensdag 29 november 2017

Brabant Water gaat de waterleidingen vervangen van Loosbroek naar Oss. Aannemer Heij-mans voert de werkzaamheden uit.

De werkzaamheden

Op 13 november 2017 is Brabant Water begonnen met werkzaamheden aan de grote waterleiding (transportleiding) die loopt van het waterproductiebedrijf Loosbroek naar Heesch/Oss. In totaal wordt ongeveer 5.600 meter watertransportleiding bij u in de buurt vernieuwd. De werkzaamheden duren zes maanden (tot eind april 2018).
De waterleiding is in de jaren 60 aangelegd en aan vernieuwing toe. Brabant Water zorgt ervoor dat u zo min mogelijk merkt van de werkzaamheden. Toch is enkele overlast soms helaas onvermijdelijk. Wij vragen uw begrip daarvoor. 

Op de hoogte blijven?

Informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden vindt u op  www.waterstoring.nl/brabantwater en www.brabantwater.nl.

Meer nieuws