Fotowedstrijd gemeentegids

Woensdag 4 juli 2018

In oktober 2018 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Bernheze, natuurlijk met foto’s uit de gemeente. Ook dit jaar organiseren we een fotowedstrijd. Heeft u een mooie plek of een leuk evenement in onze gemeente gefotografeerd? Stuur die dan voor  27 juli 2018 naar ons op en maak kans op een prijs.

Meedoen

Stuur maximaal twee digitale foto’s (JPG-formaat, minimaal 300 dpi of 1,2 MB) voor 27 juli 2018 naar a.abrahamse@bernheze.org. Zet duidelijk de gefotografeerde locatie en de naam, adresgegevens en telefoonnummer van de fotograaf in uw e-mail.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, hou dan rekening met het volgende.

  • De foto’s moeten genomen zijn in deze gemeente en/of moeten herkenbaar zijn voor de Bernhezer samenleving. Het kan een gebouw zijn, een mooi plekje of een leuk evenement.
  • Alleen inwoners van de gemeente Bernheze kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. Medewerkers van de gemeente zijn uitgesloten van deelname.
  • Per persoon mag u maximaal 2 foto’s inzenden.
  • U moet de foto’s digitaal via e-mail aanleveren, in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • De gemeente Bernheze kan de foto’s gebruiken voor andere doeleinden. Als u aan de fotowedstrijd meedoet, geeft u toestemming voor het rechtenvrij gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures of nieuwsbrieven.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan van tevoren of ze het daarmee eens zijn.

Meer nieuws