Mantelzorger? Wandel dan lekker mee!

Dinsdag 27 augustus 2019

Even tijd voor uzelf, lekker onthaasten in de rust van de natuur. Is dat iets voor u? Meld u dan aan voor één van de wandelingen voor mantelzorgers. U heeft gegarandeerd een leuke ochtend, met alle aandacht voor ú. U ontmoet andere mantelzorgers en kunt ervaringen uitwisselen. Met aansluitend een heerlijke lunch, waarbij wethouder Rein van Moorselaar aanwezig is om naar uw ervaringen te luisteren (afhankelijk van beschikbaarheid). Aan de wandeling en de lunch zijn geen kosten verbonden.

Aanvang: 10.00 uur, lunch is rond 12.30 uur (u kunt ook alleen deelnemen aan de lunch).

De wandelingen

Dinsdag 19-11-19 wandeling bij Vorstenbosch (6,1 km)

Ook tijdens deze wandeling komen de Leijgraaf en de Bedafse Bergen terug. Deze delen van de wandeling verbinden we via landelijke verharde en onverharde wegen met elkaar. We lunchen bij 't Pumpke in Nistelrode.

Woensdag 18-12-19 wandeling bij Menzel en Bus (Nistelrode) (5,25 km)

Dit keer zoeken we het oostelijke deel van de gemeente Bernheze op waarbij we de randen van de Maashorst bij de buurtschappen Menzel en Bus verkennen. Een prachtige, gevarieerde wandeling over bospaden, onverharde wegen en een klein deel door grasland. We lunchen bij 't Pumpke in Nistelrode.

Bijzonderheden

  • Circa drie dagen vóór de wandeling ontvangt u per mail informatie over de locatie waar wij u ontvangen voor de wandeling en/of lunch.
  • Gym- of wandelschoenen met profiel zijn aan te raden.
  • We wandelen over allerlei bodems: (on)verharde wegen, bospaden, gras of zand.

Aanmelden

De wandelingen worden begeleid door Margo van den Berg, mantelzorgmakelaar Brabant-Noord en verzorgd en begeleid door Mary van der Linde van Happiness in Progress. U kunt zich tot uiterlijk vijf dagen vóór elke wandeling en/of lunch aanmelden bij Mary van der Linde (telefoon 06-18 04 13 46 of mail info@happinessinprogress.nl) onder vermelding van uw naam, mobiele telefoonnummer en e-mailadres.

Mantelzorgwaardering

De gemeente bedankt de mantelzorgers elk jaar voor hun langdurige, onbetaalde zorg voor anderen. De wandelingen maken daar deel van uit. Ook ontvangt elke mantelzorger (die daarvoor is aangemeld) een waardebon. Meld u aan voor de mantelzorgwaardering.

Meer nieuws