Kleurrijke afsluiting 25 jaar Bernheze

Maandag 9 september 2019

Het gebouw van fanfare AURORA staat op 28 en 29 september eens een keer niet bol van muziek, maar de kleur spat deze dagen van doeken en beeldvormen, speciaal  gemaakt voor het 25-jarig bestaan van de gemeente Bernheze.

Een doorlopende workshop schilderen of tekenen op half afgemaakte doeken daagt je uit om je creativiteit aan te boren. Een unieke kans om het schilderen/tekenen eens uit te proberen of - als je hiermee al bekend bent - je creativiteit bot te vieren.

Kijk je liever rond naar de kunstuitingen van kunstenaars uit Bernheze en deelnemers aan M-Art Pop-up, ga gerust je gang. Zij hebben dit feest gerealiseerd in samenwerking met de Mu-zelinck.
Tijdens de expositie is de bar geopend. Loop gezellig binnen op 28 en 29 september tussen 11.00 en 17.00 uur.

Meer nieuws