Nieuws

Column Burgemeester: Eldorado

Donderdag 23 juni 2022

"Eldorado is een opgewekt stuk over een boerenfamilie die de uitdagingen van het leven op het Brabantse platteland in 2022 ervaart. Ik ontmoet u graag op 8, 9 of 10 juli bij één van de openluchtvoorstellingen, bij de familie Kanters in Loosbroek."

Gratis plantjes voor tegelwippers die vergroenen

Woensdag 22 juni 2022

De eerste 100 Bernhezenaren die tegels wippen voor groen krijgen van Tuincentrum Meijs in Heesch 3 vaste planten cadeau. Wie doet mee?

Doe jij mee aan de Corona Gezondheidsmonitor van de GGD?

Maandag 13 juni 2022

De coronapandemie heeft invloed gehad op iedereen. Ook voor jongvolwassenen heeft deze periode fysieke en mentale gevolgen. De GGD wil deze gevolgen met de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 in beeld brengen.

Onderhoud werkzaamheden asfaltwegen

Vrijdag 10 juni 2022

Vanaf woensdag 22 juni starten wij met onderhoud aan het asfalt van de Meuwelweg in Vorstenbosch en de Vosbergstraat in Heesch. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een slijtlaag (dunne laag steentjes).

Doe mee, denk vooruit over fijn wonen en leven in Bernheze

Donderdag 9 juni 2022

Wij vinden het belangrijk dat u als inwoner of ondernemer van Bernheze invloed hebt op onze plannen en beleid. Daarom kunt u de komende periode meedenken over de toekomst van Bernheze via diverse bijeenkomsten.

Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ten behoeve van omgevingsvisie ter visie gelegd

Donderdag 9 juni 2022

De concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) is door het college van B&W vrijgegeven voor inspraak. In de NRD staan de kaders voor het toetsen van toekomstscenario’s voor de omgevingsvisie van Bernheze.

Portefeuilleverdeling wethouders bekend

Woensdag 8 juni 2022

Het eerste wapenfeit van het nieuw gevormde college is de verdeling van haar inhoudelijke taken, opgesplitst in verschillende portefeuilles. Hiermee ontstaat een duidelijke bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het takenpakket.

Weekmarkt Heeswijk-Dinther tijdens kermis verplaatst naar Plein 1969/ Jonker Speelmanstraat

Dinsdag 7 juni 2022

Op vrijdag 10 juni wordt de weekmarkt van Heeswijk-Dinther niet op de huidige locatie gehouden in verband met de kermis.

Afscheid wethouder Van Dieperbeek en benoeming nieuwe wethouders en raadsleden

Donderdag 2 juni 2022

Tijdens de raadsvergadering op 2 juni heeft de gemeenteraad afscheid genomen van wethouder Van Dieperbeek (CDA), vier wethouders benoemd en twee raadsleden toegelaten als lid van de raad. Hiermee is het nieuwe college een feit en is de samenstelling van de gemeenteraad definitief.

Burgerleden raadscommissies benoemd en beëdigd

Maandag 30 mei 2022

De gemeenteraad heeft op 25 mei achttien burgerleden benoemd.

RSS feed van de nieuwsberichten